Welkom hier!

Hoi en welkom op onze blog! Wij zijn Celina en Hendrik en we hebben elkaar ontmoet op een co-working plek in Amsterdam centrum. We houden allebei enorm van schrijven en zijn daarom de blog Tropen aan Zee begonnen!

Waar komt de naam vandaan?

Goede vraag! We hebben samen al aan diverse projecten gewerkt en dat is ons erg goed bevallen. Toen we een naam moesten gaan verzinnen voor onze blog kwamen onze creatieven breinen goed aan bod. Omdat ze nog niet helemaal zeker wisten waar we precies over gingen bloggen (waarschijnlijk een hoop persoonlijke berichten) hebben we besloten om het algemeen te houden.

We houden allebei enorm van de zon en zo zijn we dus op Tropen aan Zee gekomen (we wonen ook vlak bij het strand, vandaar). Zoals ik al aangaf weten we nog niet helemaal zeker hoe dit er precies uit zal komen te zien, maar het zal waarschijnlijk vol komen te staan met blogs over ons dagelijks leven. Gewoon een creatieve uitlaatklep voor ons zeg maar. Mogelijk gaan we ook over zakelijk projecten waar we aan werken bloggen, de opties liggen dus nog open!

Over Celina

CelinaIk ben dus Celina, 34 jaar oud en ik werk als marketeer voor verschillende organisaties en bedrijven. Mijn hobby’s zijn: schrijven, zonnen, reizen en wandelen in de natuur. Ook kan ik erg genieten van een hapje eten met vrienden of familie. Ik ben deze blog begonnen samen met Hendrik, hieronder vertelt hij wat meer over zichzelf.

Over Hendrik

HendrikMijn naam is Hendrik, ik ben 36 jaar oud. Van beroep ben ik technisch tekenaar voor diverse technische organisaties. Veelal zijn dis industriĆ«le bedrijven of bedrijven die iets met deze sector te maken hebben. In het verleden ben ik ook in de olie & gas industrie werkzaam geweest. Mijn hobby’s zijn auto’s, engineering, vakanties, lezen en schrijven. Dat schrijven heb ik overigens pas recentelijk ontdekt en samen met Celina ga ik deze hobby hier dus uitvoeren. Mijn hobby’s en werk zullen doorgaans het onderwerp van mijn blogs worden. Verder staat alles nog open zoals Celina al aangaf. Tot snel!